Абонирай се
Нашите услуги

Брандинг

Всеки сам изгражда персонална идентичност. Ние създаваме фирмената идентичност на нашите клиенти...

 

Всяка компания трябва да има име. Всяка компания трябва да има стил. Всяка компания трябва да има лице, съответно всяка компания трябва да има свой собствен брандинг.

Защо това се налага? Когато се запознаем с нов човек, може и да не запомним името му, но със сигурност ще запомним лицето му! Същото е и в бизнеса – визията е много важна! Направете своя бизнес видим за околните, дайте му лице, на което потребителите да се доверят. Изградете силна търговска марка!

Един от аспектите на силната търговска марка е дизайн, подходящ за вашата организация, който  предава идеите и философията ви. Този дизайн е това, което ние наричаме “графична идентичност”. Най-голяма част от нея е вашият фирмен знак (логото), но не от по-малка важност са цветовата схема, изборът на шрифтове, начинът на подреждане на отделните елементи, изборът на фотографии и използването на текст.

Разгледайте проектите в раздел „Брандинг”

 

Принт

Печатната реклама е един от основните начини за популяризиране бизнеса на нашите клиенти. Именно заради това, за нас са важни всяка повърхност, всеки отпечатък, всяка мастилена точка...

 

Листовки, плакати, календари, РVС стикери и въобще всичко, което може да се отпечатва, ще откриете при нас. Рекламирайте чрез печатна реклама – чуството, че държите нещо в ръцете си е несравнимо. Ефективността на печатна реклама е доказана – дори и при силното навлизане на интернет в живота ни, рекламните печатни материали не спират да ни заливат отвсякъде и да са все така привличащи вниманието на потребителите.

Вие имате нужда от изготвяне на рекламни печатни материали? В IT DESIGN adv. ще откриете правилните хора, които ще изготвят дизайна и проекта на изделието, ще ви дадат съвет за размера на картичката, плаката, листовката или друго изделие, което сте решили да създавате. Ще обсъдим с вас всички специфични тънкости и ще изготвим оферта, базирана на вашите желания и възможности.

Ще ви дадем препоръки и ще ви подкрепяме при всяка стъпка по пътя – от първоначалната идея до завършеното художествено изделие.

Разгледайте проектите в раздел "Принт"


Онлайн

Движим се в крак с времето, а то, от своя страна, тотално е навлязло в интернет пространството...

 

Имате нужда от нов уеб сайт или искате да обновите настоящия? Колебаете се между строг, изчистен или свеж, непринуден дизайн? Имате нужда от компетентно мнение относно техническите детайли?

Попаднали сте на правилното място! Ние в IT DESIGN adv. предлагаме на нашите клиенти професионални решения за тяхното позициониране в интернет пространството. От пълното създаване на сайт, през персонализиране и изграждане на страхотни страници в социални мрежи, до рекламиране в мрежата, както и провеждане на Google Adwords кампании – всичко това и още много повече, може да ви предложи екипът от професионалисти, които стоят зад устойчовото и силно позициониране на клиентите ни в интернет.

Разгледайте проектите в раздел "Онлайн"

 

 

Външна реклама

Ние приемаме средата, която ни заобикаля, като поле за изява...

 

Първият контакт с всеки ваш клиент се осъществява непосредствено преди прага на вашия бизнес.

В IT DESIGN adv. ще намерите средствата, които ше ви помогнат да оставите отлично първо впечатление на другите за дейността ви.:

  • светещи и несветещи обемни надписи и реклами;
  • неонови дисплей и надписи;
  • надпокривни рекламни конструкции или просто тротоарна стойка;
  • табела или надпис върху витрина и превозно средство.

Отлично изпълнени външни и вътрешни реклами, с добра гаранция и поддръжка – всичко това може да очаквате от нас.

Добавете и съвършено оборудваната производствена база, професионален и обучен екип от монтажници с над 20 годишен опит, вие получавате нова модерна визия.

Разгледайте проектите в раздел "Външна реклама"Медия

Медиите оформят мнения, нагласи, а ние използваме техния канал за рекламиране на нашите клиенти.

 

Неслучайно медиите са наречени „четвърта власт”. С тяхна помощ, както се градят и сриват мненията за личности и събития, така също може да се провокира желание за покупка. Използвайте медията като инструмент за увеличаване на продажбите и създаване на положителна търговска репутация.

Ние ще изготвим подходящ, за вас и вашите възможности, медия план, кой ще ви даде възможност да изпратите продукта/услугата си на върха на продажбите!

Разгледайте проектите в раздел "Медия"


Събития

Ние ще направим цялостната организация на вашето (фирмено) събитие.

 

В забързаното си бизнес ежедневие не ви остава време да планирате и организирате фирмено събитие? Ние сме насреща! Предлагаме пълно организиране на фирмени събития, конференции и коктейли. Доверете се на професионалистите в IT DESIGNa adv., те ще обмислят и осъществят всичко по вашето събитие до последния детайл.

  • Подсигуряване на помещение;
  • Подсигуряване на транспорт;
  • Подсигуряване на рекламни материали;
  • Организиране на забавна програма;
  • Цялостно координиране на събитието;
  • Заснемане на мероприятието.

Разгледайте проектите в раздел "Събития"